szombat, május 16

Péntek este

0 megjegyzés
ami úgy kezdődött, hogy még dolgoztam de közben már sms-ek, hogy hogy lesz este? Gyorsan lefixáltuk, hogy 10-kor az Anettnál. Bazsi szülinapozás. Kedvem nincs menni, de újabb sms-ek, hogy péntek este nem ülhetsz otthon... meg amúgyis Balázs csak egyszer 25 éves, nem teheted ezt vele.

Wickey jó szokásához híven késik fél órát, csak úgy stílusosan. Pedig Zuglóból Miklósra sehogysem tart másfél óráig az út, az ő tempójával meg nem is értem ez, hogy történhetett. De mindegy, már ezen nem akadunk ki.
Éjfélkor már mindenki jelen, kivéve Viktort. De amikor már szidnánk csöng a kaputelefon, Anett felveszi: iggeeenn?, - engedj be-, a háttérből meg durva vihogás. Összenézünk. Aztán kilesünk az ablakból de a sötétben nem nagyon látunk semmit, a kinti világítás fel, akkor meg a kertben sorakozó autóktól nem látunk semmit. Aztán ahogy jönnek fel a kertben a lépcsőn látjuk, hogy két nő is van vele.
Jól kivehető még ígyis, hogy kurvák. Balázs egyik szülinapi ajándéka, Viktortól. Micsoda figyelmesség. A másik találó ajándék pedig Anettől, 10g és vki mögöttem felteszi a kérdést, ilyen ajándéknak is szoktak örülni?
Mindegy, Balázs örül.

Egyre jobban feszélyezve érezem magam a kurvák társaságában. A kis "családunk" összeszokott és nehezen engedünk be újakat főleg mi, lányok. Ráadásul egyikünk sem volt kíváncsi ezekre a lányokra, csak ugye ha mi nem vagyunk kaphatóak már bizonyos dolgokra akkor nincs mit tenni... (De hát ez már nem úgy megy mint régen, egyre idősebbek vagyunk, párkapcsolatokba bonyolódunk, és a barátiszex lassan teljesen megszűnik.)
Igazából a két pina "szakmájával" nincs problémám, mert szükség van ezekre a nőkre is, de hadd ne kelljen már jópofiznom nekik.

Hamar meguntuk a társaságot és hátra mentünk a kertbe kicsit beszélgetni,de aztán szúnyog támadás. És amúgyis hideg volt, vagyis én fáztam mert a tánc után nem, hogy nem öltöztem fel de még át sem. Szóval takaró magam köré. Aztán már annyira kétségbe voltam esve, hogy éneklés meg hasonlók.
5 körül Dzsenékkel alvás szimulálás, amíg mindenki elalszik és vicces képeket csinálunk mindenkiről. De ezt nem mondjuk el senkinek. Csak jól feltesszük a myVIPre.

Egész este két bacardi-kóla, három pálinka, meg egy csík. és legalább a mai nap nem lesz annyira használhatatlan mint általában.

És próbálom visszaszorítani a party-blogger jellegű bejegyzéseket, de hát nem nagyon sikerül.

Anett, te meg nem gondolod komolyan az egésznapi alvást szerintem. Bed nyitóra kell menniiii...
 
eXTReMe Tracker