kedd, május 12

Ex feleség, gyerek. Aha...


Azt hiszem túlságosan is belebonyolódtam ebbe a kapcsolatba. Ő már volt nős, talán ez még nem is okoz akkora problémát, mert nekem is van egy pár exem. Teljesen természetes, hogy neki is voltak kapcsolatai is és nekem is. Még ezt könnyen is kezelném... ha nem nézne már mindenki hülyének. Mert a férfi akibe beleszerettem 10 évvel idősebb. Persze nem ez a fő probléma, hanem az, hogy van egy gyereke aki ki nem állhat. A kislány mindent megtesz annak érdekében, hogy megmérgezze a kapcsolatomat az apjával.

Az elején próbáltam barátkozni Szonjával hátha... De teljesen ellenséges velem már az első találkozásunk óta.
Szeretem a gyerekeket, általában ők is szeretnek engem, de ez a kislány utál. (egyáltalán nem túlzok) Nem én vettem el az anyukájától az apját, már évekkel ezelőtt elváltak. Akkor mi még nem is ismertük egymást.

Ha a házaspárok felismerik, hogy a házasságuk megromlott akkor általában elválnak. Legalábbis szerintem, de akkor mi a faszomért engem tüntet ki az utálatával? Úgy tudom az anyjának is van másik élettársa a válás óta, akkor az apjának mért nem lehet?

1 megjegyzés on "Ex feleség, gyerek. Aha..."

Amy on 2009. május 13. 14:19 írta...

Majd csak megszeret. Ne hagyd magad elüldözni. De ha mégis sikerül neki akkor ne aggódj, találsz te jobbat is, meg olyat is akinek nincs gyereke. A gyerekes apukákkal szopás az élet.

 
eXTReMe Tracker